Mesa Epox mortelvloer zeugenstal

Mesa epoxy mortelvloer in zeugenstal

Mesa Epoxy mortelvloer in zeugenstal, goede anti-slip, makkelijk reinigbaar, goede  chemische bestendigheid en mechanisch zwaar belastbaar.

Beton heeft geen eeuwig leven, het Mesa Epoxy mortelvloer systeem is speciaal ontwikkeld om zowel hoog chemisch resistent als hoog mechanisch belastbaar te zijn. Door de speciale samenstelling van zowel het hars als de zandmix is dit vloersysteem uniek binnen de professionele veehouderij.

 

 

Delen op social media
Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Mesa Coatings BV

Mesa Coating is “de specialist in kunststof vloeren en wanden”, door jarenlange internationale ervaring zijn we de specialist bij uitstek voor vloer coating. Mesa Coatings BV is uw specialist voor de juiste kunststofvloer systeem dat tevens aansluit op uw eisen. Diverse soorten coatings, in vele variaties, of het nu gaat om industriële vloeren, werkvloeren, winkelvloeren of agrarische vloeren. Onze specialisten zijn van alle markten thuis. Verder bieden we u ook de oplossing voor het egaliseren van uw vloer, leggen van aansluitende plinten of aanbrengen van wandcoating. Tot de mogelijkheden behoren ook coatings met een gel finish, antislip laag, topcoat of afgewerkt met een toplaag van siergrind. Coaten kan zowel glanzend als mat