Hycare en Coating, de basis voor succes

Vandaag is de Hycare Vleesvarkensstal van MS Schippers te Bladel officieel geopend, Schippers koos voor kwaliteit en kwam daarbij automatisch bij Mesa Coatings terecht in in goed overleg met de klant hebben wij diverse technieken toegepast in de diverse afdelingen.De basis van hygiëne vangt aan met de ondergrond, we eten immers ook niet van de vloer en wij gaan ook niet in de rommel zitten, vleesvarkens zitten in stallen en daarbij zijn de vloeren uitgevoerd met beton, echter beton kent poriën en dit is de ultieme plek voor virussen en bacteriestammen om in te overleven. Daarbij is de chemische druk op beton dermate groot dat de beton al na enkele jaren slijtage begint te vertonen.

Tevens door aanhechting van vuil in de beton is het reinigen een stuk moeilijker en een echte effectieve reiniging en desinfectie is vaak niet mogelijk of enkel met zware middelen.

Door de beton te voorzien van een hoogwaardige kwalitatieve coating wordt enerzijds de beton beschermd en kan vuil niet makkelijk hechten aan de coating, het reinigen wordt makkelijk en desinfecteren wordt hiermee ook daadwerkelijk effectief.

Door jarenlang internationaal actief te zijn in het agrarische segment hebben onze producten en onze service zichzelf al bewezen, tevens is het een bewezen feit dat het reinigen van een stal die voorzien is van een coating 30% arbeidsbesparend is en hiermee komt er dus ook 30% water in de put wat ook weer een kostenbesparing is.

Meer informatie omtrent onze toepassingen staan op onze site: www.vloerenvoorboeren.nl en u kunt ook altijd bellen met onze specialisten welke van 07.00 tot 21.00 uur bereikbaar zijn op 0031(0)85-4018271.

IMG_5004
Hycare afdeling proefbedrijf de Raamloop van MS Schippers. Vloeren, wanden en mestput voerzien van coating
IMG_5599
Traditionele afdeling enkel coating voor de trog aangebracht ter conservering van de reeds zwaar beschadigde beton.
IMG_5422
Een blik in de stal gezien vanuit de bezoekersgang.

 

Delen op social media
Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Mesa Coatings BV

Mesa Coating is “de specialist in kunststof vloeren en wanden”, door jarenlange internationale ervaring zijn we de specialist bij uitstek voor vloer coating. Mesa Coatings BV is uw specialist voor de juiste kunststofvloer systeem dat tevens aansluit op uw eisen. Diverse soorten coatings, in vele variaties, of het nu gaat om industriële vloeren, werkvloeren, winkelvloeren of agrarische vloeren. Onze specialisten zijn van alle markten thuis. Verder bieden we u ook de oplossing voor het egaliseren van uw vloer, leggen van aansluitende plinten of aanbrengen van wandcoating. Tot de mogelijkheden behoren ook coatings met een gel finish, antislip laag, topcoat of afgewerkt met een toplaag van siergrind. Coaten kan zowel glanzend als mat