epoxy vloer, stofvrij, chemisch bestendig., magazijn

Vloerrenovatie magazijnvloer epoxy basic

Stof  is een enorm probleem in magazijnen, het Mesa 1 laags epoxy systeem transparant, een hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Voor de Neptunus Group te Kessel is er zomer 2014 een vloerrenovatie magazijnvloer  epoxy basic uitvoert. Als voorbereiding de vloer stofarm gestraald om vervolgens een kwalitatief hoogwaardige  coating erop aan te brengen.

Voordelen van het Mesa Epoxy 1-laags vloersysteem

  • Binnen 24 uur volledig uitgehard
  • Een stofarm magazijn doordat de vloer niet meer stoft
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Betaalbaar

 

Delen op social media
Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Mesa Coatings BV

Mesa Coating is “de specialist in kunststof vloeren en wanden”, door jarenlange internationale ervaring zijn we de specialist bij uitstek voor vloer coating. Mesa Coatings BV is uw specialist voor de juiste kunststofvloer systeem dat tevens aansluit op uw eisen. Diverse soorten coatings, in vele variaties, of het nu gaat om industriële vloeren, werkvloeren, winkelvloeren of agrarische vloeren. Onze specialisten zijn van alle markten thuis. Verder bieden we u ook de oplossing voor het egaliseren van uw vloer, leggen van aansluitende plinten of aanbrengen van wandcoating. Tot de mogelijkheden behoren ook coatings met een gel finish, antislip laag, topcoat of afgewerkt met een toplaag van siergrind. Coaten kan zowel glanzend als mat