wasstraat

Wasstraten voor auto’s en trucks en vloerproblemen

Problemen met de vloer van de wasstraat?

In veel wasstraten voor auto’s en trucks zijn er vloerproblemen, er liggen tegels of een gladde betonvloer die door de loop der jaren aangetast zijn door chemicaliĆ«n zoals die gebruikt worden om de auto mooi schoon te krijgen, gladde vloeren, aangetaste voegen en een vergrote kans op uitglijden door de vervuiling op de vloer zijn aan de orde van de dag.

Probleem is vaak dat ruimtes al in gebruik zijn en omzetderving met betrekking tot de wasstraat voorkomen dient te worden. Met het MesaCon 6000 vloersysteem is het plaatsen van een vloer op 1 dag mogelijk, omzetderving wordt beperkt en het voordeel van het MesaCon systeem is dat dit systeem niet temperatuur afhankelijk is.

Direct na plaatsing is dit systeem volledig uitgehard en kan de (wasstraat) installatie weer in gebruik genomen worden. Door de speciaal voor dit doel ontwikkelde harsen blijft de vloer mooi en de reiniging van de vloer eenvoudig, een wasstraat zoals u wenst.

Het MesaCon 6000 wasstraat systeem is een upgrading van uw bedrijfspand en heeft een professionele uitstraling. Door het speciaal toepaste granulaat welke in het vloersysteem verwerkt wordt krijgt de vloer een anti-slipheid van R13 wat zeer hoog is voor een wasstraat. De kwaliteit van het systeem is gewaarborgd door een Kiwa certificaat en de plaatsing van de vloer wordt verzorgd door een team van professionals welke een ruime ervaring hebben met het plaatsen van coatings in de wasstraat toepassingen.

Mesa Coatings levert en plaatst vloeren in Nederland, Belgie, Duitsland, Luxemburg en heeft ook in landen zoals Spanje, Engeland, Denemarken klanten. De speciale harsen worden o.a. toegepast in situaties waarbij een extreme chemische en mechanische belasting plaatsvind zoals afvalwerkingsinstallaties maar ook in keukens, balkons, zwembaden, magazijnen en werkplaatsen.

Op het gebied van coating is de keuze reuze, maar vaak vergeet men het toepassingsgebied en de duurzaamheid in combinatie met het gebruiksdoel van de desbetreffende ruimte. Een correct advies afhankelijk van de toepassing wordt vaak vergeten en men kiest vaak voor een goedkoop (achteraf) niet geschikt systeem.

De specialisten van Mesa Coatings geven een helder advies in de taal die u begrijpt! Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen!