HyCo coatingsystemen voor professionele veehouderij

HyCo coatingsystemen voor de professionele veehouderij: met zorg geselecteerd op basis van duurzaamheid en chemische bestendigheid, dat is in 1 zin benoemd waar de HyCo lijn van Mesa Coatings voor staat.

Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de professionele zeugenbedrijven, vleesvarkensbedrijven en vleeskuikens sector. Immers als geen ander weet Mesa Coatings waar een coating binnen dit marktsegment aan moet voldoen.

Door het afdichten van de poriën in de beton met deze producten ontstaat er situatie in de stal waarbij indringing van schadelijke bacteriën en virussen uitgesloten is. Tevens zijn de wanden en de vloer dan makkelijker te reinigen wat weer een arbeidsbesparing en een waterbesparing oplevert.

De HyCo systemen van Mesa Coatings:

  1. Goede chemische bestendigheid (meer dan reeds bestaande coatings)
  2. Duurzaam
  3. Flexibel systeem wat de kans op scheuren aanzienlijk verkleint
  4. UV bestending

Coatings voor de intensieve veehouderij zijn al jaren beschikbaar, maar tot heden waren deze coatings niet flexibel waarbij kleine scheurtje in deze coatings kunnen ontstaan door werking vanuit de ondergrond. Dit systeem bevalt o.a. een speciale hars waarbij gietgallen in de ondergrond gevuld kunnen worden zodat de wanden op een professionele manier afgedicht worden. Oog voor detail is belangrijk binnen de Hyco reeks en door professionele applicatie zorgt Mesa Coatings ervoor dat alles zo optimaal als mogelijk voorzien wordt.

Duurzaamheid voor een betaalbare prijs is het motto van Mesa Coatings en met een uitgebreide expertise met betrekking tot de toepassing binnen de professionele veehouderij dan ook internationaal marktleider op dit gebiedt.