Wandcoating robotruimte

Innovatieve wandcoating

Doordat we bij Mesa Coatings continu bezig zijn met innovatie rondom kunststof vloeren en wanden, maar natuurlijk ook onophoudelijk onze producten verbeteren, kunnen we u de hoogste kwaliteit bieden. Een voorbeelden ten opzichte van de beste kwaliteit kunt u vinden op de wanden van de robotruimte in een nieuwe melkstal. Deze nieuwe melkstal met melkrobots is in aanbouw. De muren voor de robotruimte staan net overeind, oftewel het ideale moment voor het aanbrengen van muurcoating.

Waar u deze stal vindt? Op een rundveehouderij in de Krim, gelegen in Overijssel aan de grens met Drenthe. (Dus niet op de Krim in Oekraine, aan de grens met Rusland.. Of is dit andersom?)

Waarom het de hoogste kwaliteit is? Omdat we MesaCryl wandcoating hebben aangebracht.

Wandcoating van acrylaat

MesaCryl wandcoating is een muurcoating gebaseerd op PMMA, dat u wellicht beter kent als acrylaat. Een acrylaat coating heeft een korte uithardingstijd en wordt naadloos aangebracht. Behalve dat dit als voordeel heeft dat het makkelijk is schoon te maken, kan de ruimte ook weer snel in gebruik worden genomen.

Verder is acrylaat wandcoating in talloze kleuren beschikbaar, waardoor de coating in de robotruimte naar specifieke smaak kan worden aangebracht. Het is waterdicht en zeer elastisch, een speciale gel zorgt ervoor dat de coating met de ondergrond meebeweegt. Deze gel heeft dan ook een elasticiteit van 340%!

Tot slot

Er is nog één groot verschil met bijvoorbeeld een epoxy wandcoating. Behalve dat acrylaat elastischer is, is het ook niet temperatuur afhankelijk. Hierdoor hoeft een ruimte niet meer voor en na verwarmd te worden en kan de coating al in een vroeger bouwstadium worden aangebracht. Het is dus niet meer wachten totdat de mogelijkheid bestaat tot warm stoken. Het is nu alleen maar afwachten tot de weergoden ons een dag zonder regen of een dak boven ons hoofd gunnen.

 

Meer informatie over wandcoating