MesaCon 8000 zwembadvloeren

Vloerrenovatie van een zwembad vloer in 1 dag, dat is het sleutelwoord voor deze speciale reeks vloeren binnen het MesaCon concept.

Daar waar tegels in zwembaden zeer veel onderhoudt nodig hebben, er problemen zijn met de anti-slip van de zwembad vloer of daar waar met traditionele epoxy vloeren er verkleuringen optreden en de chemische bestendigheid niet voldoende is introduceert Mesa Coatings BV uit Breda de MesaCon 8000 lijn.

EMesaCon zwembadvloer Naadloze aansluiting Makkelijk in onderhoudten permanente anti-slip, makkelijk reinigbaar, naadloos met een hoge chemische resistentie was de opdracht die de ontwikkelaars meekregen van de directie. Na diverse harsen geanalyseerd en toegepast te hebben was het in september 2016 zover. De MesaCon 8000 reeks werd vrijgegeven voor verkoop na uitvoerige analyse.

Door de toepassing van speciale hechtprimers, flexibele tussenlagen, speciaal granulaat leverbaar in diverse designs met een speciale sealer welke ontwikkeld is voor de toepassing in natte omstandigheden in combinatie met chloorbestendigheid. De eerste reacties zijn zeer goed vanuit de markt ontvangen en de zwembad vloeren zien er optisch goed uit. De verwerking van de harsen wordt gedaan door een speciaal hiervoor opgeleid team die met oog voor detail zorg dragen voor een perfectie applicatie.

Doordat de vloer naadloos is ook geen vieze voegen en de zwembad vloer laat zich makkelijk reinigen met een universele reiniger.

De toepassing van dit systeem is ook voor kleedkamers, toiletten, of bijvoorbeeld voor toiletgebouwen op campings, keukens, openbare ruimtes op campings, veelzijdig dus. Ook de UV bestendigheid is goed, daar waar andere kunststoffen na enkele jaren behoorlijk verkleuren blijft het MesaCon systeem mooi.

De ontwikkelingen van de MesaCon producten en hun toepassingen staan niet stil en door onze producten elke keer maar weer te optimaliseren bereiken we een steeds hoger kwaliteitsniveau van onze producten waarbij de toepassingsgebieden zeer breed zijn.

Mesa Coatings is actief in Nederland, Belgiƫ, Luxemburg, Duitsland, Denemarken. Uiteraard hebben we ook klanten in Spanje, Verenigd Koninkrijk en andere Europese landen.

Bel voor meer informatie naar ons hoofdkantoor te Breda: +31 (0)76 – 760 2820 of kijk op onze website www.mesa-coatings.com