MesaCon ReadyRep betonrenovatie systeem

Het MesaCon Ready Rep betonrenovatie vloersysteem is ontwikkeld met als doel om aangetaste beton duurzaam te voorzien in een kort tijdsbestek. Bij de ontwikkeling van het product  stonden 2 zaken centraal, niet teveel voorbereiding met betrekking  tot de ondergrond en in principe te verwerken bij een temperatuur vanaf nul graden, mits droog. 

Een beschadigde beton is niet eenvoudig te herstellen, we leven immers in een klimaat waar het nogal kan regenen,  het  MesaCon Ready Rep systeem is dan ook perfect toe te passen om beton duurzaam te herstellen, beter en harder als beton met een zeer brede chemische bestendigheid.

Een renovatie van uw buitenplaats met dit innovatieve product  is een duurzame betaalbare investering waarbij uw uitgesleten beton binnen enkele uren volledig gerenoveerd wordt en na verloop van tijd er uit ziet als beton maar dan met een goede chemische bestendigheid en sterker dan beton. Zout en water maken geen kans meer om uw vloer aan te tasten.

Het MesaCon Ready Rep systeem heeft als voordeel dat we in staat zijn op 1 dag met het hiervoor speciaal opgeleide team van experts 1.200 m2 kunnen renoveren waarbij het vloersysteem binnen 60 minuten  na aanbrengen alweer belast kan worden. Een parkeerdek  voorzien van een nieuwe chemisch bestendige afwerkvloer incl. belijning is binnen enkele uren gereed en dus minder belasting voor de omgeving omdat er eindelijk een product is waarbij men al na enkele uren weer gebruik kan maken van het oppervlakte.  Door de goede stroefheid van het product geen gevaarlijke situaties  meer.

Voor een gerenommeerd bedrijf uit Bladel welke al diverse toepassingen tevergeefs geprobeerd hadden hebben wij vandaag de oplossing gebracht. Na 2 uur was het oppervlakte weer klaar en kon de zaak weer in gebruik gesteld worden.

Het MesaCon Ready Rep systeem al weer het tweede innovatieve product wat door Mesa Coatings op de markt gebracht wordt waarbij kwaliteit en duurzaamheid centraal stonden tijdens de ontwikkeling.

Meer informatie of een gratis advies, neem contact met onze medewerkers op.