Voergang coating

Voergang coating: Gun uw vee een schoonbord!

Wat heeft u gisteravond gegeten? Een lekker stukje vlees met aardappelen en groente, spaghetti of wellicht iets uit het verre Oosten, bami, Kip tandoori of nasi? En wat heeft u daarna met uw bord gedaan, heeft u het in de vaatwasser gezet, met de hand afgewassen of gedacht “ach, die laat ik op tafel staan voor morgenavond, scheelt me water en moeite”. Vermoedelijk heeft u het in een vaatwasser gezet of zelf afgewassen, want de kans dat u dat heeft gezegd en het bord daadwerkelijk vies is blijven staan voor hergebruik, schat ik laag in. 

Waarom voergang coating?

voergang geitenhouderij

Waarom wast u het af? Omdat het vies is, toch? Ik ga geen twee dagen hetzelfde bord gebruiken waar het eten van gister nog op ligt te schimmelen. Dat is onhygiënisch en ik weet zeker dat mijn eten dan minder smaakt. Een logische gedachtegang waar iedereen zich in kan vinden. Nu zal deze gedachtegang bij uw koeien of geiten niet geheel overeenkomen, maar het principe is hetzelfde. Als een voergang schoon en het eten lekker is nemen ze meer op dan wanneer iets niet smaakt en ze het puur en alleen eten omdat ze honger hebben. En dat is toch wat u wilt? Een geit of koe die veel eet, oftewel een verhoogde voedselopname, dat lijdt tot een verbeterde groei en hogere melkgift. Kortom, een hoger bedrijfsresultaat!

 

 Hoe draagt voergang coating bij aan mijn bedrijfsresultaat?

Voergoot coating rundveestal

Hoe gaat u dit ‘schone bord’ en hoger bedrijfsresultaat behalen? Heel simpel, laat coating in uw voergang aanbrengen. Dit zorgt er voor dat bacteriën geen kans hebben om zich in de vloer te nestelen en daarmee het verse voer aan te tasten. Coating in de voergang sluit namelijk alle poriën in de ondergrond af en is naadloos. Viezigheid of bacteriën hebben geen kans meer het voer aan te tasten en de hoge kwaliteit blijft daarmee langer behouden.

 Tevens wordt uw voergang een stuk onderhoudsvriendelijker en makkelijker schoon te maken met coating. Vergelijk het met dat u elke dag uw bord met de hand af aan het wassen ben en daarmee tijd verdoet totdat iemand u een vaatwasser ter beschikking stelt. Omdat de voergang egaal en glad is, en ook geen naden of voegen meer heeft veegt of spuit u alles snel en eenvoudig van de voergang af. Kostbare en waardevolle tijd wordt bespaard, dit heeft immers niemand ooit genoeg.

 Overtuigd van voergang coating?

Bent u overtuigd over het effect van voergang coating? Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar prijzen of wilt u dat een van onze specialisten eens vrijblijvend bij u in de stal komt kijken? Neem dan contact met ons op door op onderstaande button te klikken.

Gun uw vee dat schone bord met vers voer en gun u zelf die vaatwasser in de vorm van voergang coating.recent aangebracht voergoot coating

Meer informatie over Coating in de Voergang