Epoxy allergie gevaarlijk

Werken met epoxy coatings, enkel voor professionals.

Werken met epoxy coatings, werk voor professionals

Ook met coating zijn er steeds meer bedrijven die dit aanbieden als een DHZ pakket, zoals het hoort stuurt  men een al dan  niet duidelijke gebruiksaanwijzing mee, echter dat is iets (we gaan onszelf maar na) wat we er pas bij pakken als er problemen zijn. Het werken met deze  harsen is dan ook beter aan bedrijven over te laten die weten  waar ze mee bezig  zijn. Een ongeluk zit in  een klein hoekje en met enige  regelmaat worden wij als professioneel bedrijf geconfronteerd met mensen die een heftige reactie vertonen waarbij de leverancier geen correctie informatie kan  of wil verstekken tot zelfs ernstige brandwonden door het onzorgvuldig  voorbereiden en werken met deze producten.

Een professioneel bedrijf heeft verstand over de inzet van de harsen, kent de gevaren, maakt gebruik van de aangewezen persoonlijke beschermingsmiddelen en is in staat om een duidelijke analyse te maken met betrekking tot de hechting op de ondergrond.

Mesa Coatings zal als professioneel bedrijf  de eindverbruiker ten alle tijden op de hoogte stellen van het werken met epoxy producten. Het inschakelen van een professioneel bedrijf hoeft uiteindelijk niet duurder te zijn. Ons motto: De klant moet zijn brood verdienen met zijn bedrijfsactiviteiten en dat is het aanbrengen van coatings niet. Geld besparen om zelf aan te brengen is een verkeerde keuze daar zijn andere bedrijfsactiviteiten hierdoor achterstand op zullen lopen. Waar zit de winst? Door bezig te zijn met je bedrijf in plaats van het zelf aanbrengen van coatings met alle mogelijke gevolgen van dien.

Kies bewust, kies voor vaklui, kies voor Mesa Coatings, omdat kwaliteit een naam heeft.

Werk veilig, werk met Mesa Coating BV